Πανεπιστημίου 38 10679 Αθήνα Ελλάδα

(0)

Cart
 x 

Άδειο Καλάθι

Call us now: 210-3627364

  Όροι αποστολής

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Οι παραδόσεις προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας «Γενικής Ταχυδρομικής», πέρα κάποιων ελάχιστων εξαιρέσεων, που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές. Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Ελλάδας είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Κατά τις περιόδους εκπτώσεων και Bazaar ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι ελαφρός αυξημένος λόγο του αυξημένου όγκου παραγγελιών.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, αναλόγως την περιοχή, με ελάχιστη χρέωση 5,00 ευρώ για περιοχές εντός Αττικής και 5,00 ευρώ για περιοχές εκτός Αττικής. Για αγορές άνω των 100,00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Οι παραδόσεις προϊόντων σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-15 εργάσιμες ημέρες στην περίπτωση αποστολής μέσω των «ΕΛΤΑ». Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

  Ειδικότερα, για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι τιμές των προϊόντων διαφοροποιούνται και πιθανόν να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

  Για αποστολές εντός Ελλάδας και ΜΟΝΟ υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ